Κίνα αθλητικοί προσομοιωτές εικονικής πραγματικότητας κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Ye

Τηλεφωνικό νούμερο : 86-18921761560

WhatsApp : +8618921761560

Free call
Jiangsu Legao Intelligent Technology Co., Ltd.

Η ευφυής Co. τεχνολογίας Xuzhou LEGAO, ΕΠΕ είναι μια παραγωγή και πωλήσεις ενσωμάτωσης κατασκευαστών εξοπλισμού VR.

  • Jiangsu Legao Intelligent Technology Co., Ltd.
  • Jiangsu Legao Intelligent Technology Co., Ltd.
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Μάρκες: Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: Ιδρύθηκε Έτος: 2015
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Η ευφυής Co. τεχνολογίας Legao, ΕΠΕ, καθιερώθηκε το 2014, το οποίο είναι επαγγελματική επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που εστιάζοντας στο διαφορετικό είδος παραγωγής και ανάπτυξης μηχανής παιχνιδιών VR, ειδικεμένος προϊόντα και τις λύσεις VR στα σε μη απευθείας σύνδεση. Η επιχείρηση καλύπτει τις εφαρμογές βιομηχανίας VR, τα θέρετρα και τα πάρκα VR, τα θέατρα VR, και διαδικασίες παιχνιδιών VR τις κεντρικές. Τα κύρια προϊόντα είναι σειρές κινηματογράφων 9D VR, αθλητική σειρά VR, σειρά πυροβολισμού VR, σειρά προσομοιωτών αγώνα VR, διαστημική σειρά VR και και συνεχίζουν τις νέες καινοτομίες.

 

Η ευφυής Co. τεχνολογίας Legao Jiangsu, ΕΠΕ είναι μια παραγωγή και πωλήσεις ενσωμάτωσης κατασκευαστών εξοπλισμού VR. Προσαρμόζεται για τους επενδυτές, με τον επαγγελματικό προγραμματισμό, την εγκατάσταση και τη διόρθωση, τη μια προς ένα υπηρεσία, την υποχρέωση μεταπωλήσεων και την υπηρεσία εξασφάλισης ποιότητας!

 

Εστιάζουμε στην καρέκλα αυγών μηχανών VR παιχνιδιών, αγωνιστικό αυτοκίνητο, treadmill VR, αεροσκάφη 9d vr, διαστημική αλληλεπίδραση, δυναμικός κινηματογράφος 5d 7d 9d, ολογραφική διαλογική υποδοχή προβολής του AR για να επισκεφτούμε το εργοστάσιό μας!

Ιστορία
  Το γιγαντιαίο εργοστάσιο 3000 μας SQM είναι όχι μόνο για παρουσιάζει. Με την κράτηση της ομάδας πυρήνων μας κοντά στα προγράμματά μας, μπορούμε να παραγάγουμε, να εξετάσουμε, να ρυθμίσουμε, να συσκευάσουμε και να στείλουμε τα προϊόντα μας σε ένα καταπληκτικό ποσοστό. Ολοκληρώνοντας το μακριά, το εργοστάσιό μας βρίσκεται
το κέντρο Panyu, η πόλη των προϊόντων ψυχαγωγίας. Με την επιλογή να συνεργαστεί με μας, το πρόγραμμά σας θα πάρει το καλύτερο από την ολόκληρη βιομηχανία.
Υπηρεσία

1. Υποστήριξη τεχνολογίας:
Παρέχετε την προδιαγραφή της μηχανής, για να διδάξετε τον πελάτη πώς να ενεργοποιήσει τη μηχανή
Στείλετε τις φωτογραφίες και το βίντεο στους πελάτες για την αναφορά
Τα στοιχεία λειτουργίας αναλύουν βασισμένος στη μηχανή του πελάτη, προσφέρουν τις συμβουλές για την παράμετρο που θέτει για να πάρουν περισσότερο κέρδος.

2. Ασφαλής αποστολή:
Ασφαλείς μεταφορά και ναυτιλία
Ξύλινες πλαίσιο/περίπτωση για τη συσκευασία.

3. Μετά από την υπηρεσία πώλησης:
12 μήνες εξουσιοδότησης, τεχνική υποστήριξη διάρκειας ζωής και διατηρούν την υπηρεσία υπηρεσία online 24 ωρών μέσω του τηλεφώνου, Skype, Whatsapp, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Παρέχετε την πλούσια εμπειρία για το παιχνίδι και τη διαχείριση αλιείας. Παρέχετε τις λύσεις για οποιεσδήποτε ερωτήσεις στη μηχανή και τη λειτουργία. Πιό πρόσφατες πληροφορίες παιχνιδιών αλιείας ανατροφοδότησης & πληροφορίες μάρκετινγκ.

Η ομάδα μας

Από το 2015, έχουμε βοηθήσει χιλιάδες πελάτες από πάνω από 150 χώρες που χτίζουν επιτυχές FECs. Είμαστε εμπειρογνώμονες του διεθνούς εμπορίου και των υπηρεσιών μεταπώλησης. Εάν επιλέγετε να συνεργαστείτε με μας, εάν είναι μια δεκαετία ή δύο, θα είμαστε πάντα εδώ και θα είμαστε πάντα έτοιμοι να σας φέρουμε την αξία.

 

Κίνα Jiangsu Legao Intelligent Technology Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας