Κίνα αθλητικοί προσομοιωτές εικονικής πραγματικότητας κατασκευαστής

Μηχανή 200*180*250cm παιχνιδιών χορού λούνα παρκ VR εύκολη λειτουργία

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Xuzhou, Jiangsu, Κίνα
Μάρκα: Freelance Team
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: ξύλο πεύκων
Χρόνος παράδοσης: 10-15 ημέρες
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, L / C, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 100 PC/εβδομάδα

Λεπτομερής ενημέρωση

Τύπος: VR δυναμικός προσομοιωτής ρυθμού Πρόγραμμα αναπαραγωγής: 1 δυναμικός προσομοιωτής ρυθμού VR
παιχνίδια: 20 δυναμικός προσομοιωτής ρυθμού VR Μέγεθος: L200*W180*H250cm
Εξουσία: 1000W Βάρος: 500 KG
Υψηλό φως:

arcade dance machine

,

virtual reality dance game

Περιγραφή προϊόντων

Λούνα παρκ ελκυστικός χορεύοντας μουσικής Vr μηχανών διπλός παικτών 9d Vr προσομοιωτών παιχνιδιών προσομοιωτής ρυθμού Vr δυναμικός

 

Υπηρεσία μεταπώλησης


Εξουσιοδότηση υλικού ενός έτους, και διάρκεια ζωής της αναπροσαρμογής τεχνικής υποστήριξης και παιχνιδιών
* Μέσα στην εγγύηση χρόνου απόκρισης 4 ωρών.
* Τεχνική υποστήριξη περισσότερων από 200 χωρών, εγκατάσταση κινηματογράφων, τεχνική καθοδήγηση
* Skype/Whatsapp/wechat/QQ οποτεδήποτε και οπουδήποτε για να λύσουν τα προβλήματα
* Επαγγελματικές συμβουλές της συντήρησης κινηματογράφων
* Παρέχετε τις επαγγελματικές τεχνικές οδηγίες από τα αγγλικά

 

FAQ

 

1. Τι είναι εικονική πραγματικότητα; Η εικονική πραγματικότητα είναι ένα τεχνητό περιβάλλον που δημιουργείται με το λογισμικό και παρουσιάζεται στο χρήστη κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο χρήστης αναστέλλει την πεποίθηση και την δέχεται ως πραγματικό περιβάλλον.


2. Εάν η τάση και το βούλωμα του προϊόντος σας θα έρθουν με τα πρότυπά μου; Θα επιβεβαιώσουμε την τάση και το βούλωμα με τον πελάτη και παράγουμε τις μηχανές ως αίτημα του πελάτη.


3. Εάν η επιχείρησή σας μπορεί προϊόν συνήθειας ως απαιτεί μου και βαλμένη λογότυπό μου επάνω; Το όλο προϊόν μας σχεδιάζεται και προσαρμόζεται όπως απαιτείται συμπεριλαμβανομένου του χρώματος, της τυπωμένης ύλης, του σχεδίου και του λογότυπου.


4. Εάν η επιχείρησή σας θα στείλει το μηχανικό στη χώρα μου για τα τεχνικά προβλήματα; Με πολλά έτη που κατασκευάζουν και που εξάγουν την εμπειρία που έχουμε αποκτήσει την πλούσια εμπειρία για τη δυσλειτουργία της μηχανής., μπορούμε να βάλουμε ένα τέλος σε αυτά δυσλειτουργία. Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα οι τεχνικοί μας θα σας χειριστούν μια λύση λεπτομερώς, παρεμβάλλουν τις σχετικές φωτογραφίες οδηγίας, σας κάνουν σαφώς!


5. Διάρκεια ζωής του προϊόντος σας; Είναι σύμφωνα με τη συντήρηση του προϊόντος, κατά γενική ομολογία είναι περίπου 3-5 έτη.


6. Εάν η επιχείρησή σας μπορεί να παρέχει το διερμηνέα για μας; Η επιχείρησή μας θα παράσχει τον αγγλικό διερμηνέα δωρεάν, όπως για τη σπάνια γλώσσα θα βοηθήσουμε τον πελάτη για να επιδιώξουμε μια επιχείρηση διερμηνέων με την ευνοϊκή τιμή και τις καλές υπηρεσίες.


7. Εάν η επιχείρησή σας μπορεί να με βοηθήσει για να διατηρήσει ένα ξενοδοχείο εάν ερχόμαστε να επισκεφτούμε το εργοστάσιό σας; Η επιχείρησή μας μπορεί να βοηθήσει τον πελάτη για να διατηρήσει ένα ξενοδοχείο εάν έρχονται στην Κίνα και μπορούμε να πάρουμε τον πελάτη στον αερολιμένα ή το ξενοδοχείο εάν είναι απαραίτητο.


8. Πώς να εξετάσει τη δυσλειτουργία; Ο τεχνικός μας θα κάνει μια επαγγελματική λύση με την εικόνα για τον πελάτη, η οποία επιδεικνύει πώς να λειτουργήσει βαθμιαία. Εάν το ανταλλακτικό σπάσει θα το αντικαταστήσουμε για τον πελάτη με το είδος δαπάνης ή χωρίς δαπάνη.


9. Πόσο καιρό παίρνει για να παραδώσει τα αγαθά από την Κίνα στη χώρα μου; Όσον αφορά στο χρόνο ο διαφορετικός λιμένας είναι διαφορετικός. Κατά γενική ομολογία είναι περίπου ένας μήνας θαλασσίως, 3-7 εργάσιμες ημέρες αεροπορικώς.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά